Sērijas “Profesore Jacino” grāmatā “Kur rodas cīsiņi un desas?” soli pa solim atklāts ceļš, kā līdz mūsu virtuvei nonāk cīsiņi un desas. Lasītājs noskaidros, no kādām izejvielām cīsiņus un desas var ražot, kas ir pārtikas piedevas un kāpēc tās lieto, kā notiek cīsiņu un desu pildīšana, vārīšana, atdzesēšana un iepakošana, kā šos produktus pareizi uzglabāt, ko iesākt ar tukšo iepakojumu, kā pagatavot cīsiņu “astoņkājīšus” un, pats galvenais, kā cīsiņu un desu ražošanas gaitā iesaistās visjaunākās tehnoloģijas.
Lasītāju apgaismos un izklaidēs profesore Jacino, runcis Bernards, brokolis Smukulis un viņu draugi.
Grāmatā iekļauti arī dažādi saistoši uzdevumi.
Noskenējot grāmatā ievietotos kvadrātkodus, iespējams izpildīt pašpārbaudes testu, aplūkot apsveikumu un noskatīties animācijas filmu “Kur rodas cīsiņi un desas?”, kurā darbojas grāmatā iepazītie tēli.
Grāmatas autore Kristīne Jacino ir pārtikas inženierzinātņu doktore ar daudzu gadu darba pieredzi pārtikas ražošanā. Autore ir zīmola “Profesore Jacino” radītāja, izveidojusi uzņēmumu “Engineering for children” un tā ietvaros veido un attīsta daudzveidīgus, interaktīvus un izklaidējošus izglītības projektus bērniem.
Prece pieejama noliktavā!
Prece ir mūsu noliktavā un pieejama Jūsu pasūtījumam.
Reģistrējies un saņem 10% atlaidi!
Atlaide pilnas cenas precēm. Atlaides nesummējas!
Pasūtījumu apstrāde notiek darba dienās no plkst. 10:00 līdz 18:00.
Bezmaksas piegāde uz OMNIVA pakomātiem Latvijā pasūtījumiem no €35.00.
Bezmaksas piegāde jebkurā GLOBUSS grāmatnīcā 1-5 darba dienu laikā, kad pasūtījums būs gatavs saņemšanai, saņemsi e-pastu un/ vai SMS.
Jautājumu vai neskaidrību gadījumā raksti uz eveikals@eglobuss.lv vai zvani +37125615675.
Dalies sociālajos tīklos: