Healthy Vegan The Cookbook : Vegan Cooking Meets Nutrition Science

€25.90

Daudzums

Autors:
Niko Rittenau, Sebastian Copien
Ražotājs:
Dorling Kindersley Ltd
Valoda:
angļu valoda
ISBN kods:
9780241480441
Vāku tips:
cietie vāki
Izdošanas gads:
2021
Lapaspušu skaits:
256
Over 90 vegan recipes created using the latest nutrition research. Ever wondered if you're getting enough protein or how to make healthy food taste delicious? Authors Niko Rittenau, nutrition scientist, and Sebastian Copien, chef, have the answers. Together, they applied the latest scientific findings on vegan nutrition to cooking, developing a simple formula for you to create a variety of healthy and tasty recipes.

Explore the science behind your food to really understand what you're eating, plus discover the nutritional value of creating your meals using Niko and Sebastian's five building blocks: grains, vegetables, leafy vegetables, pulses, and toppings. With this approach, the culinary opportunities are endless. By combining different recipes in this book, you can confidently rustle up healthy and delicious vegan dishes for breakast, lunch, dinner, and dessert.

With over 90 recipes to get you started, plus tips and variations, Healthy Vegan The Cookbook is the companion to a plant-based diet that we all need.
------------------------------------------------------------------------
Vairāk nekā 90 vegānu receptes, kas izveidotas, izmantojot jaunākos uztura pētījumus. Vai esat kādreiz domājuši, vai saņemat pietiekami daudz olbaltumvielu vai kā padarīt veselīgu ēdienu garšīgu? Autoriem Niko Rittenau, uztura zinātniekam un Sebastianam Kopienam, šefpavāram, ir atbildes. Kopā viņi izmantoja jaunākos zinātniskos atklājumus par vegānu uzturu ēdiena gatavošanā, izstrādājot vienkāršu formulu, lai jūs varētu izveidot dažādas veselīgas un garšīgas receptes.

Izpētiet zinātni, kas ir jūsu ēdiena pamatā, lai patiešām saprastu, ko ēdat, kā arī atklājiet maltīšu veidošanas uzturvērtību, izmantojot Niko un Sebastiana piecus pamatelementus: graudus, dārzeņus, lapu dārzeņus, pākšaugus un piedevas. Izmantojot šo pieeju, kulinārijas iespējas ir bezgalīgas. Šajā grāmatā apvienojot dažādas receptes, jūs varat droši satricināt veselīgus un gardus vegānu ēdienus brokastīm, pusdienām, vakariņām un desertiem.

Ar vairāk nekā 90 receptēm, lai sāktu darbu, kā arī padomus un variācijas, veselīga vegāna pavārgrāmata ir pavadonis augu uzturam, kas mums visiem vajadzīgs.

Atsauksmes

Vēl nav neviena šīs preces apskata.